Erawan är en restaurang för dig på Orust

Hej på er alla mina underbara och fina läsare och välkomna in till mig på bloggen igen. Jag hoppas att allt står bra till med er alla och att ni känner att ni ser fram emot allt det som fortfarande ligger framför er under den här dagen. Min tanke med det här inlägget som jag har börjat skriva på nu är att jag ska berätta för er om en trevlig restaurang på Orust som serverar mycket got lunch.

Denna thairestaurang på Orust heter Erawan, och det är en restaurang på Orust som kan passa alla som känner att de är sugna på god thaimat till lunch. Jag brukar gå till dem ganska ofta nu för tiden, eftersom jag uppskattar den mat som jag får hos dem på deras restaurang på Orust väldigt mycket, och jag kan helt enkelt inte få nog av den. Det är också därför som jag kanske inte riktigt har kommit med så många nya förslag på senaste tiden, eftersom jag känner mig så nöjd och glad med den mat som jag får hos dem att jag inte riktigt vill äta någon annan stans för tillfället. Om någon av er, mina kära läsare, har varit hos dem på denna restaurang på Orust och smakat på deras mat så skulle jag verkligen önska att ni tog er tiden till att skriva till mig och berätta om era upplevelser och åsikter, för det hade varit så spännande och intressant att få höra vad det är som ni tycker och tänker angående denna underbara och fina restaurang på Orust.

Du gillar kanske också...