Godaste pizzan i Gävle!

Välkomna tillbaka hit till min mat- och restaurangblogg och ännu ett inlägg! Under en kortare tid nu så har det varit väldigt många av mina läsare från Gävle som har hört av sig till mig och vill veta vart man kan hitta den bästa restaurangen i Gävle. Den restaurangen som jag därför skulle vilja ta och rekommendera till alla er heter inget mindre än Bomhus Pizzeria som faktiskt, som namnet givetvis antyder, är en pizzeria.

Detta är dock inte vilken pizzeria som helst, utan det här är utan tvekan det bästa stället i hela Gävle att äta pizzalunch på! Det här är en pizzeria som jag bara måste besöka varje gång jag är i Gävle och oftast så blir det ju då under lunchtid. Hur som helst så har de helt klart supergod pizza och jag är alltid lika nöjd med min mat varje gång jag äter där. De som jobbar på Bomhus Pizzeria är dessutom oerhört trevlig, vilket alltid väger tungt för min del! Hur som helst så hoppas jag nu att det här var behjälpligt för er som frågat efter detta. Nästa gång jag är i Gävle så blir det definitivt en sväng förbi Bomhus Pizzeria för det har ju ändå blivit lite av en tradition nu. Jag tänkte försöka att hålla det här inlägget så kort som det bara går nu egentligen, så istället för att babbla på så himla mycket mer nu tänkte jag att jag skulle lägga in en liten länk här lite högre upp så att ni snabbt och smidigt kan klicka er in på Bomhus Pizzerias sida här på nätet och hitta meny och adressuppgifter med mera! Jag kan i vilket fall som helst varmt rekommendera Bomhus Pizzeria, som i min åsikt är mycket bättre än många av de andra restaurangerna som finns i Gävle!